Raspberry Ketones: afvallen met frambozen (ook in Phentaslim en Superfruit Slim!)

Wat zijn Raspberry Ketones?

Raspberry Ketone is een voedingssupplement. Het bevat ketonen uit frambozen en deze stimuleren om af te vallen. Dit is gebleken uit verschillende onderzoeken die zijn gedaan met knaagdieren.
Frambozen zelf zijn ook al een enorme bron van goede voedingsstoffen, maar u krijgt hier ook meteen suikers en calorieën bij. Daarbij moet u extreem veel frambozen eten om hetzelfde te bereiken met Raspberry Ketones. Dit voedingssupplement kent een groot aantal voordelen. Waaronder:

  • Stimulering vetverbranding
  • Stimulering suikerverbranding
  • Vertraagt opname van suiker
  • Geeft u een energiek gevoel
  • Minder last van lekkere trek

Een wondermiddel dus?

Het extract dat in Raspberry Ketones zit verwerkt is absoluut een goed middel om af te kunnen vallen. U moet het echter niet zien als een wondermiddel. Helaas bestaat er geen pilletje waarmee u zonder problemen kunt afvallen. Wat Raspberry Ketone doet is het afvallen stimuleren. Het werkt vooral goed wanneer u geregeld sport, aangezien het supplement stimulering van vet- en suikerverbranding verhoogt. Dit houdt dus in dat u méér kunt verbranden wanneer uu actief sport. Ook is het altijd belangrijk om een goed eetpatroon aan te houden. U kunt dus niet dit voedingssupplement innemen en denken dat het daarna vanzelf gaat. Helaas werkt het niet zo. Wel kan het middel helpen voor mensen die bijvoorbeeld moeilijk afvallen vanwege een vertraagd metabolisme of mensen die al een tijd op een plateau hangen qua gewicht.

Hoe vaak moet U het innemen?

Raspberry Ketones werken het beste wanneer u elke dag twee keer een capsule inneemt. Een half uur na het ontbijt en een half uur na het avondeten. U kunt de capsules innemen met wat water.

Kan iedereen Raspberry Ketones gebruiken?

Raspberry Ketones mogen niet worden gebruikt door kinderen. Ook kunt u het beter niet gebruiken in combinatie met alcohol. Heeft u een aandoening en twijfelt u of deze ketones wel geschikt zijn voor u? Raadpleeg dan altijd uw huisarts. In de meeste gevallen zal er echter geen probleem zijn met het gebruik van Raspberry Ketones.

Is het veilig?

Er zijn diverse onderzoeken gedaan naar de veiligheid van dit voedingssupplement. Zo is het bijvoorbeeld onderzocht door de Amerikaanse FDA. Dit staat voor Food & Drugs autoriteit. Zij hebben besloten dat het product veilig te gebruiken is.

 

Dieetpillen

Wilt u snel afvallen door middel van dieetpillen? Dan adviseert Dieet Pillen Vergelijker om eens te kijken naar de dieetpillen van Superfruit Slim en Phentaslim. Deze dieetpillen bevatten naast 200 mg Framboos Ketonen ook andere werkzame superfruit ingrediënten.

 

Bron: mens-en-gezondheid.infonu.nl

Comments are closed.